Temat: Turniej w piłke nożną :)
Co myslicie na temat tego turnieju.?? Która ekipa ma najwieksze szanse i jak wrażenia po pierwszym dniu ??
Oficjalne forum LO im. Komisji Edukacji Narodowej w Stalowej Woli
... czyli forum "Staszica"
Nie jesteś zalogowany. Prosze, zaloguj sie lub zarejestruj.
Oficjalne forum LO im. Komisji Edukacji Narodowej w Stalowej Woli » Sport i rekreacja » Turniej w piłke nożną :)
Strony 1
Musisz zaloguj lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co myslicie na temat tego turnieju.?? Która ekipa ma najwieksze szanse i jak wrażenia po pierwszym dniu ??
No nie jestem w temacie za bardzo wiec jakbys mogl to streść ten pierwszy dzień
. Jakie klasy dziś grały i kto wygrywał? Ja licze na ostateczny trium Neandertali. :twisted:
Nie chcialbym tutaj tego streszczac bo moja ocena moglaby byc nie obiektywna
jako ze ja sam bralem udzial w dzisiejszych meczach ![]()
ja też się nie orientuje kto grał i wygrał wczoraj, natomiast wiem że dzisiaj grają Neandertalczyki i intuicja mi mówi że wygrają ![]()
Widzialem ze pierwszy dzien nalezal do Wszechpolakow. Niezli sa koledzy zwazając na to ze sa dopiero w pierwszej klasie
. Jak tam dzisiaj poszło Neandertalom?
Właśnie chcialbym się dowiedzieć jak tam dzisiaj bylo i kto awansowal do polfinalu ?? ![]()
no i chcialbym sie oczywiscie dowiedziec z kim przyjdzie nam sie zmiezyc ![]()
z grupy D awansowal sklad budowlany 3c czyli my ![]()
z grupy tej co grala dzisaij awansowali rowniez neandertali ...
jutro ceikawie zapowiadaja sie polfinaly ![]()
No cóż
powodzenia
Dzisiaj końcówka... Grzybek jak przydziesz to napisz jakie wyniki ![]()
1 miejsce - Kasztany
2 miejsce - Neandertalczyki
3 miejsce - Wszechpolacy
4 miejsce - Skład budowlany 3C
final byl bardzo zaciety bo dopioero w dogrywce wygraly Ksztany . to samo w sumie mozna powiedziec o meczu o trzecie miejsce , tylko ze tam do ostatnich dwoch minut meczu wygrywalismy my (3c) 4:3 i przegralismy 5:4
strasznie glupio dwie bramki stracilismy ...
rozdanei nagrod w poniedzialek bodajze o 13:50 [?]
Cóż, szkoda że Neandertalczykom się nie udało, aczkolwiek najważniejsze że pokonali Przybteam'a i to z jaką łatwością ![]()
Wie ktos moze czy fotki z turnieju będą gdzieś dostępne ?? jesli tak to prosze o info
a tak apropos to grzybek dobrze broniłeś
brakło szczęścia, nam za to szczęście sprzyjało
a to rozczarowanie, że Neander. przegrały ![]()
gratzz to champions
dzieki Matzzz
tylko ze teraz jestem caly poobijany , oba kolana sine, lokiec siny , i nadgarstek nadwyrezony
a jutro mecz do rozegranioa ...
nie wiem jak ja bronic bede:P
Cóż, szkoda że Neandertalczykom się nie udało, aczkolwiek najważniejsze że pokonali Przybteam'a i to z jaką łatwością
Ej dobra dobra. Tylko dlatego, ze starsi i tylko dlatego, ze dluzej ich 'Przyb' uczy xD To musialo zaprocentowac ;p
ekhm xD doma no przyznaj to xD ze ja nie gralem i dlatego ;] xD buaha. nie no wole na boisku grac niz na sali ... podemij sie ktos tego na poczatek przyszlego r.szkl.
no na trawce by bylo spoko
chociaz na sale ten nie narzekam w koncu 3 miejsce ![]()
Posty [ 17 ]
Strony 1
Musisz zaloguj lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum działa na: PunBB
[ Wygenerowano w 0.081 seconds, wywołano 9 zapytań ]