Re: Klasy I
Ktos wie jakich wychowawcow bedzie mial biol-chem/y ?
Pozdrawiam
www.myspace.com/djsoj
www.skrecz.com
www.cietydzwiek.com
Oficjalne forum LO im. Komisji Edukacji Narodowej w Stalowej Woli
... czyli forum "Staszica"
Nie jesteś zalogowany. Prosze, zaloguj sie lub zarejestruj.
Strony Poprzednie 1 2 3 4
Musisz zaloguj lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktos wie jakich wychowawcow bedzie mial biol-chem/y ?
Pozdrawiam
A gdzie są umysły ścisłe :?: Ludzie z mat-infu dajcie znak życia :!: :mrgreen:
A gdzie są umysły ścisłe :?: Ludzie z mat-infu dajcie znak życia :!: :mrgreen:
takowych brak xD human opanował forum ![]()
no tak humaniści na razie górą ![]()
MonikaS w której jesteś klasie ? ![]()
Byłam w sekretariacie wczoraj, aby się dowiedzieć... i w "i", myślałam, że padne... miałam być w klasie z francuskim. W kazym razie sie chyba przeniose do "h" jak mnie tam zechca xD.
My jestesmy chetni wiec sie nawet nie zastanawiaj i przenos:P
Jam jest ścisłowiec! Nie gadać mi tu że nie ma takowych!
Byłam w sekretariacie wczoraj, aby się dowiedzieć... i w "i", myślałam, że padne... miałam być w klasie z francuskim. W kazym razie sie chyba przeniose do "h" jak mnie tam zechca xD.
więc wychodzi na to, że długo nie pobędziemy w tej samej klasie ![]()
Jam jest ścisłowiec! Nie gadać mi tu że nie ma takowych!
Zwracam honor ![]()
Paradox nie zostawie Cie, scislowcy rzadza :twisted:
Paradox nie zostawie Cie, scislowcy rzadza :twisted:
no ba! ^^
taka mala sprawa jest
czy bylby ktos chetny z klas pierwszych kto aktualnie jest na humanie przepisac sie do mat-fizu :?: bo mam kolezanke w pierwszej klasie ktora jest wlasnie na mat-fizie ale bardziej wolalaby humana, wiec jak ktos taki sie znajdzie to wiecie co robic 8)
taka mala sprawa jest
![]()
czy bylby ktos chetny z klas pierwszych kto aktualnie jest na humanie przepisac sie do mat-fizu :?: bo mam kolezanke w pierwszej klasie ktora jest wlasnie na mat-fizie ale bardziej wolalaby humana, wiec jak ktos taki sie znajdzie to wiecie co robic 8)
Wątpię, czy ktoś na to pójdzie :]
Nie było mnie tu z 2 miesiące a widzę że human dalej rządzi, a zwł. 1 "h", której uczniem będę już od 4 IX. ![]()
Czytam sobie tę dyskusje i mnie wszyscy rozwalacie... Co to za frajda, znac wychowawce tuz przed rozpoczeciem? I tak wszystkiego dowiecie sie dopiero na rozpoczeciu
A co do 3. jezyka - pozdrawiam ambitnych i tych, ktorzy maja nieograniczony czas...
(Witam po latach
)
Czytam sobie tę dyskusje i mnie wszyscy rozwalacie... Co to za frajda, znac wychowawce tuz przed rozpoczeciem? I tak wszystkiego dowiecie sie dopiero na rozpoczeciu
A co do 3. jezyka - pozdrawiam ambitnych i tych, ktorzy maja nieograniczony czas...
(Witam po latach
)
Pewnie, że frajda. Zawsze można potpytać , co i jak, gdzie i kiedy;p;p
No to już od dziś można się wszystkiego dowiedzieć na stronie naszej szkoły. Jest tam nowy plan lekcji i każdy poznę swojego nowego wychpwawcę. Jednym słowem powodzenia wszystkim pierwszoklasistom :!: ![]()
Jest ktos chętny na zamiane profilu z mat-geo na mat-inf???bo ja jestem na mat-inf ale nie jestem za bardzo do niego przekonany;/
Hej.
Jestem TU "nowa" i nie wiem za bardzo, gdzie mam umie?cić swoje pytanie? ;/
A brzmi ono następuj?co:
Czy w Waszej szkole jest liceum/technikum wieczorowe?
Mówiono mi, że jest- lecz chciałabym to wiedzieć na pewno.
Z góry dziękuję za informacje.
I je?li napisałam to w złym miejscu- to przepraszam.
Pozdrawiam.
eee.. witam wszystkich ![]()
jest sprawa xD !
jestem na humanie (1H) i zależy mi na tym żeby przenie?ć sie do 1iii .. może jest kto?, kto chciałby sie zamienić ? ![]()
a jeżeli niie z humana .. to z mat-geo xD no coo, różnie to bywa ..
aalbo jeszcze inaczej .. może jest kto? z jakiegokolwiek profilu kto chciałby przenie?ć sie na humana? ![]()
no, chciałabym znaleĽć się w klasie mat-geo lub na humanie "iii" . x) pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez gosicaa (2008-07-05 17:22:18)
Posty [ 76 to 95 of 95 ]
Strony Poprzednie 1 2 3 4
Musisz zaloguj lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum działa na: PunBB
[ Wygenerowano w 0.085 seconds, wywołano 9 zapytań ]